"Gellerup Fællesråd tager prisen for det flotteste foretræde".
Så klar var Facebook-meldingen fra rådmand Kristian Würtz (S) i aftes. Han var imponeret over, hvordan en lille delegation fra Gellerup præsenterede deres alternative forslag til buskørsel igennem Gellerup.
Gellerup Fællesråd, City Vest og Brabrand har været meget utilfreds med kommunens forslag til køreplan, som ikke har taget hensyn til fællesrådet forslag i høringsperioden om at vende to buslinjer, så Toveshøjs beboere eksempelvis kan komme til City Vest, og så beboere i Skovgårdsparken tilsvarende kan komme til City Vest.
Hvad gør man så? Fællesrådet valgte at bede om foretræde for politikerne i teknisk udvalg, og det skete mandag eftermiddag. Der er kun fem minutter til et foretræde, så delegationen havde forberedt sig godt med en stor planche, små busser og nogle flag.
Om foretrædet giver ændringer i køreplanen, ved man ikke før sagen kommer i byrådet igen, men underholdningsværdien var i top. Politikerne forstod, hvad Gellerup ønsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.