Ingen grund til at hvile, nu hvor ‘Blixen’, Lottesvej og Tinesvejs forlængelse er åbnet for trafik! Helhedsplanen meddeler, at der nu tages hul på yderligere vejprojekter:

  • Når dagtilbuddene Gudrunsvej 32-­36 er brudt ned, fortsætter man anlæggelsen af den sydlige tværforbindelse (Trille Lucassens Gade) frem mod blokken Gudrunsvej 38­-46 (Blok4). På den anden side af blokken fortsætter vejarbejdet, så ‘Trille’ bliver forbundet med Gudrunsvej. Man forventer at bryde igennem blokken i løbet af 2017.
  • På tværforbindelsen anlægges to kørebaner, cykelstier og fortove.
  • Vejarbejderne går også snart i gang med at forandre den sydligste del af Gudrunsvej. Den får et skarpt sving i lighed med de to andre knæk midt og nord på vejen. Denne del af vejen får fortov på begge sider af kørebanerne.
  • Vi arbejder på og forventer at påbegynde forskønnelse af stien, der forbinder bygaden med City Vest i løbet af efteråret.
  • Til oktober rykker vejprojektet til Toveshøj. Her ændres på Lenesvejs og Janesvejs udformning. Midt på Lenesvej laves et knæk, og vejen får nu både cykelsti og fortov i begge sider. Vejprojektet vil medføre en del trafikale udfordringer, men vejene holdes åbne i hele perioden.

Helhedsplanen forventer, at disse vejprojekter er færdige til sommeren 2017.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.