Bilka søger lige nu 20 ungarbejdere under 18 år (mindst 16 år og afsluttet 9. klasse)!
I gennemsnit kan en arbejdsgiver få 5-6 ansøgninger per dag. I et stort varehus som Bilka kan det være det dobbelte.
Derfor opfordrer vi unge i Gellerup og Toveshøj til skrive gode ansøgninger.
Følg disse retningslinjer:

  1. Skriv en målrettet ansøgning (er det kasselinjen, tekstilafdelingen eller frugt og grønt)? Få to andre rollemodeller til at læse den igennem for dig, og rette den. Det er en stor hjælp at få andre øjne på ansøgningen (dansklærer, storebror, fætter, naboen, foreningsbestyrelsen mv.)
  2. Skriv din motivation ind i ansøgningen: Hvad drømmer du om? Hvad vil du bruge din uddannelse til – hvad vil du gerne blive? Eller er du gået lidt i stå med din uddannelse, og har brug for et arbejde i dagstimerne.
  3. Husk at skrive navn, adresse, fødselsdato, mobilnummer (håber ikke du skifter nummer i næste uge, hvor du måske bliver ringet op for at blive indkaldt til samtale). Det er bad luck, hvis en arbejdsgiver ikke kan fange dig på dit mobilnummer. Hvis du tager mobilen, så ringer du selvfølgelig tilbage!
  4. Alle arbejdsgivere er bare meget glade for unge medarbejdere, som selv afleverer en ansøgning til kundeservice. Den bunke af ansøgere bliver tjekket af alle afdelingsledere – så sørg nu for at skrive en god fængende ansøgning!

Først til sidst, når du virkelig har prøvet at ringe på alle dørklokker (du har gjort hvad du kunne, for at få dig et arbejde), at vi beder dig henvende til Senay A. Tanis (sear@bbbo.dk), hvor I laver en mødeaftale, og du kan få hjælp til at komme videre med din ansøgning!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.