Stafet For Livet er et arrangement, der markerer den kamp, som mere en 230.000 danskere hver dag kæmper mod kræft. Man deltager i hold af 10-15 personer, hvor mindst en deltager pr hold er på banen under hele stafetten. Om man vil gå, løbe, løbe på løbehjul eller køre i kørestol er helt op til en selv, det er kun ens fantasi der sætter grænsen.

Arrangementet holdes flere steder i Danmark, og vil nu komme til Gellerup. Kræftens Bekæmpelse mangler derfor frivillige fra området til at støtte op om projektet, så det kan blive et hyggeligt døgn.

”Vi hilser alle frivillige mere end velkomne. Der er mange forskellige opgaver forbundet med at lave Stafet For Livet, og vi har brug for mange forskellige frivillige, der har lyst til at løfte opgaven sammen, så vi kan gøre Stafet For Livet i Gellerupparken til en stor succes,” siger Ditte Sølbeck, der er projektkonsulent i Kræftens Bekæmpelse.

Møde 4. oktober
Alle, der gerne vil være frivillige, stille et hold, eller vil høre mere om Stafet For Livet er velkomne til et informationsmøde om projektet, der foregår tirsdag den 4. oktober kl. 19 i Foreningernes Hus på Gudrunsvej 10A.

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet i eget tempo, aktiviteter, underholdning, lysceremoni og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørte af kræft.  Målet er at stå sammen i kampen mod kræft uanset køn, alder, politisk, etnisk eller religiøs tilknytning og at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. 

– ”Selve stafetten strækker sig over både nat og dag for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at have kræft. Det gælder ikke om at komme først men om at stå sammen og ikke mindst give håb til alle dem, der hver dag kæmper mod kræft. Samtidig er det jo også en god måde at være fysisk aktiv på sammen med familie, venner eller kolleger”, siger Ditte Sølbeck.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.