Tirsdag aften var der infomøde omkring Stafet for Livet i Foreningernes Hus. Bordene var fyldt op med personer fra områdets forskellige foreninger og enkelte beboere fra Gellerup og Brabrand.
Deltagerne hørte nærmere omkring hvad Stafet for Livet er, og hvordan de kan bidrage til at det bliver et godt arrangement.
Stafet for Livet findes i 26 lande, og har været i Danmark i 10 år nu. Hvert år bliver der samlet ca. fem milliarder dollars ind til Kræftens Bekæmpelse – det enorme beløb går til forskning og kræftpatienters velbefindende.
Næste gang stafetterne løber af stablen skal Gellerup være en af deltagerstederne. Selve stafetten varer mellem 18-24 timer, men forskellen på dette og alle andre løb er, at det ikke er en konkurrence. Du deltager i hold hvor i samarbejder om at løbe så mange omgange på ruten som muligt, for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.
”Det er en stafet der strækker sig over dag og nat, da det er symbolikken i en kræftpatients døgn – der er lyse og mørke stunder og de har det døgnet rundt” siger Ditte Enemark Sølbeck, projektkonsulent , hos Kræftens Bekæmpelse.
Hvert lokalsamfund kan give sit eget personlige præg på dagen, og de frivillige fra Gellerup står for at finde ruten, underholdingen til dagen og så videre i samarbejde med Ditte fra Kræftens Bekæmpelse.
Hvis du var forhindret i at deltage, og er interesseret i at være med til at arrangere Stafet for Livet Gellerup, kan du deltage i det første styregruppe møde tirsdag d. 1. november kl. 19 i Foreningernes Hus. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.