Gellerup Fællesråd er utilfredse med det nye forslag til busplan for Gellerup og Toveshøj, og besøgte i sidste uge Teknisk Udvalg for at fortælle om deres alternative forslag.
I torsdags snakkede Teknisk Udvalg om dette forslag, men kom frem til at de foreslåede ændringer vil betyde meget kringlede ruter, øgede driftsudgifter på 2,6 millioner kroner og en forlænget rejsetid på mindst tre minutter pr. tur.
Alternative forslag
I stedet har de foreslået to alternativer, der forsøger at tilgodese Gellerup Fællesråds ankepunkter.

  1. Både linje 15 og 4A kommer til at køre på Blixen, med en meget kringlet rute, øget rejsetid og øgede driftsudgifter på 0,8 millioner kroner til følge.
  2. Kun linje 4A kører på Blixen, mens linje 15 kommer til at betjene City Vest via den sydlige del af Gudrunsvej. Dette betyder også at Toveshøj kommer til at miste busbetjening via Edwin Rahrs Vej.

I sidste ende vil det være op til byrådet hvordan busserne kommer til at køre, men alternativ 2 har ikke øgede driftsudgifter, og i en kommune med pres på budgetterne, kan det komme til at veje tungt i beslutningsprocessen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.