Café Cyprus slog d. 15 september dørene op for middelhavsmaden og har siden da haft nok at se til. Gellerup.nu har besøgt restauranten for at få lidt at spise og anmelde den nyåbnede restaurant i City Vest.
Det første indtryk af restauranten er meget godt, da man enten møder restauranten på plan 1 eller udefra parkeringspladsen, hvor begge facader tegner til en god oplevelse. Restauranten er udstyret med siddepladser ude og inde, hvor der er plads til både enkeltpersoner, en date på 2 eller et familiemåltid på mange mennesker.
Noget for enhver smag
Maden består af en buffet med en masse både varme og kolde retter, og der er noget for enhver smag. Både, hvis man er til en kold pastasalat med nogle kartoffelbåde ved siden af, eller til et stort stykke laks med flødekartofler.
Cyprus har kort sagt rigtigt lækkert mad. Deres buffet består af forskellige slags mad, blandt andet ris, bulgur, flødekartofler, forskellige slags fisk og dolma (tyrkisk blad med ris og grøntsager). Ud over den gode smag, tager maden sig rigtig godt ud.
Når man er færdig med at spise hovedmåltidet, har de også et udvalg af snacks til dessert. Af frugter har de saftige vandmeloner, ananas og appelsiner. Hvis man nu har brug for lidt til den søde tand, kan man få nogle dejlige pandekager med sirup ovenpå.
En god service
Udover det har de god service. Modtagelsen er rigtig god, og der er ikke lang ventetid i forhold til, hvor travlt en nyåbnet restaurant kan have.

Buffeten koster 80 kr. til frokost og 120 kroner til aften. I september er prisen endda halveret. Åbningstilbud eller ej, så er prisen meget god, da maden og faciliteterne sidder lige i skabet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.