Der skal graves et kloakanlæg midt på Janesvej, og det vil forhåbentlig være slut midt i april 2017. Ved siden af Janesvej ligger Tovshøjskolen, og byggeriet vil påvirke skolens gang. Der går rigtig mange børn på Tovshøjskolen. Mange af dem kommer med biler, og forældrene plejer at sætte børnene af på skolens parkeringsplads.

På skolens parkeringsplads er der kun en ensrettet vej, men når kloakeringsarbejdet starter, vil der på skolens parkeringsplads være to retningsveje, og mange børn vil glemme at kigge til begge sider.

Sikkerheden
Både store og små børn kan lide at se på de store maskiner, der graver tæt på skolens areal.
Derfor har skolens ledelse besluttet at bygge et hegn rundt omkring skolens legeareal. Det gøres for at forhindre, at små børn løber ud på vejen.

På skolens parkeringsplads skal der laves tre vejbump for at forhindre bilisterne i at køre for stærkt.
I forhold til skolens ledelse vil der løbende Skolen vil løbende informere om vejarbejdet og sikkerheden.

Støj
Der vil ikke komme megen støj fra maskinerne, når de begynder at grave. Mange af maskinerne er nye modeller og de vil derfor ikke være meget støjende. De kan ikke chikanere elever eller lære, det fortalte skoleleder Aase Nielsen.

Hun synes byggeriet ser positivt ud, og hun ser frem til et godt byggeri.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.