Der er ingen pessimisme at spore ved Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening, ved den seneste udmelding fra regeringspartiet Venstre, om at der ikke kommer flere penge fra staten til letbanen i Aarhus.
Letbanen er alt for vigtig
”Letbanen er et så vigtigt infrastrukturprojekt for Aarhus, at jeg er fuldstændig overbevist om, at politikerne nok skal finde en løsning,” lyder det fra Keld Albrechtsen. ”Det driftsøkonomiske grundlag for banen er så stærkt, at etapen fra Aarhus Ø til Brabrand, i en undersøgelse, faktisk bliver nævnt som den mest rentable letbanestrækning i Danmark.”
Keld Albrechtsen fortsætter: ”Der er ingen projekter i Aarhus, der har større betydning.”
Hvor skal pengene komme fra?
Fungerende rådmand for teknik og miljø, Camilla Fabricius (S) sagde i et interview med gellerup.nu i fredags, at det ikke var realistisk med kommende letbaneetaper uden støtte fra regeringen. Keld Albrechtsen siger: ”Jeg kan godt forstå, at den fungerende rådmand insisterer på penge fra staten.”
Keld Albrechtsen har dog ingen bud på hvor pengene skal komme fra, hvis staten ikke træder til; "Brabrand Boligforening vil trygt overlade opgaven til politikerne. Løsningen skal nok blive fundet,” slutter Keld Albrechtsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.