Somaliske piger har samme rettigheder som drengene. Det er et vigtigt budskab bag arrangementet ”Girls Have Rights Too!”, som finder sted på tirsdag den 7. februar fra kl. 17-20 i Foreningernes Hus på Gudrunsvej 10a i Brabrand.
Det er Somalisk Kvindeforening i Danmark, Vejle Kommune og Ladderprojektet (EU), som står bag projektet og de opfordrer alle interesserede, og især piger fra 14-18 år, til at komme og deltage.
Arrangementet vil sætte fokus på somaliske pigers rettigheder og de udfordringer som stammer fra deres oprindelige sociale og kulturelle baggrund. Aftenen vil byde på taler fra blandt andre Ambara Hashir Nur, der er formand for Somalisk Kvindeforening i Danmark, opførelser af små rollespil om emnet og meget mere. Se hele aftenens program her.
Med dette arrangement og to workshops, der har været i januar, håber arrangørerne at uddanne, oplyse og advokere for herboende somaliske indvandrere og deres efterkommere om, at disse piger har samme rettigheder som drengene i Danmark, men også i deres hjemlande.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.