I morgen torsdag den 20. april mødes beboerne i Gellerupparken i Foreningernes Hus til det halvårlige beboermøde. Her kan du blandt andet få indflydelse på, om der skal indføres et revideret sæt vedligeholdelsesregler.
Det med reglerne er ikke så "tørt" som det lyder. Siden reglerne sidst blev revideret i 2013, har de ikke været uden problemer at administrere. Når beboere selv har udført arbejde eller spurgt boligforeningen om muligheden for bestemte valg i lejligheden, så har det ikke været helt klart, hvad man måtte og ikke måtte. Det har en del gange givet store ekstraregninger ved fraflytning, når lejligheden skulle føres tilbage til almindelig stand.
I det forslag til vedligeholdelsesreglement, som beboerne skal stemme om torsdag, er reglerne derfor mere detaljerede. Et eksempel er loftbehandling i stuer:
I det nuværende sæt regler hedder det:

Loftbehandling: Afvaskning, udgipsning, en-to gange plastmaling (evt. vandbaseret alkydmaling til dækning).
Forslag til ny regel:
Loftbehandling: Afvaskning, udgipsning, en-to gange plastmaling (max glans 20). Der skal bruges maling beregnet til loft. Det anbefales, at der bruges kvalitetsmaling med god dækkeevne, evt. Flügger eller Nordsø.
Førsyn som mulighed
Boligforeningen vil også tilbyde syn i bo-perioden. Man gennemgår sammen med lejeren boligen og kan få afklaret eventuelle fejl og mangler, som lejeren hæfter for. Og hvilke arbejder som lejeren selv kan udføre før fraflytning. Altsammen for at sikre en god stand i lejligheden og tage en eventuel stor fraflytnings-regning i opløbet.
Valg til bestyrelse
På beboermødet skal regnskabet for 2016 godkendes, og der er valg til bestyrelsen. Følgende er på valg:
Abdinasir Jama Mohamed, Abdullahi Hedafoow (genopstiller ikke), Elsebeth Frederiksen, Helle Hansen, Omar Ahmed Shirwa, Shukri Farah (genopstiller ikke).
Formand Youssef Abdul Kader aflægger beretning for, hvad der er sket i 2016 og vil ske i år, og Lokalpolitiet er også inviteret til at orientere om trygheden i området.
Mødet starter kl. 19 – og man skal huske sundhedskortet som legitimation.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.