Ca. 50 beboere var mødt op til afdelingsmøde i Toveshøj, hvor der var både beretning, regnskab og udlejning af Laden på dagsordenen.  Formand Anett S. Christiansen og næstformand Ilham Mohamed aflagde beretning.
Og der er godt nok sket meget i Toveshøj siden sidste møde!
 ”Jeg vil gøre det så kort som muligt,” sagde Anett i begyndelsen, men det tog alligevel 45 minutter inklusiv spørgsmål.
En del handlede om helhedsplan og vejanlæg. Der er store problemer med mudder ved Lenesvej og Janesvej på grund af vejarbejde. Men efter sommerferien skulle det hele være klar og bilerne kan køre igen.
Nyt beboerhus?
Beboerne har tidligere stemt for at der skal være et beboerhus i afdelingen, men de vil undersøge, om Laden ikke kan renoveres, så den kan bruges i stedet og udvides.
Laden blev overtaget af afdelingen i 2016 og der blev investeret penge i den. Der er  blandt andet kommet nyt komfur og vaskemaskine, og de har ansat Shamso til at gøre rent fem timer om ugen og Lars som husmand 15 timer om ugen.
”Der bliver stjålet ting, vi har nok været for godtroende og ladet ting stå, men nu låser vi af, så der ikke bliver stjålet mere,” forklarede Anett. Der blev på mødet stemt om, de skulle tillade udlejning af kaffestuen for beboere og foreninger. Grunden til, at man ikke kan leje den store sal endnu, er at Lars ikke har timer nok til at administrere det.  Der var klart flertal for forslaget.
Regnskab med plusser
Administrationschef Susanne Witting redegjorde for regnskabet. Der skulle ikke stemmes om det, da det allerede var foregået, men beboerne skal i følge reglerne orienteres.
Der har været store udgifter ved hærværk og reparation på i alt 1,4 millioner kr. Her er den største post skraldesuget.
Der er dog også indtægter, som gør, at der samlet kommer et overskud. Det er blandt andet 2,1 millioner fra Landsbyggefonden, som sørger for at huslejen ikke sættes op, og det er højere renteindtægter.
Hermed er der et samlet overskud på 2 millioner, som lægges på de næste tre års budgetter.
Det blev som en formssag godkendt.
Sejr til de kendte i bestyrelsen
Så kom det, som for mange var aftenens store højdepunkt. Valget til bestyrelsen. Fem stillede op til tre pladser.
Valget endte med, at de kendte ansigter scorede flest stemmer. Anett S. Christiansen blev topscorer med 94 stemmer, Farhiyo Abukar og Finn Herskind blev genvalgt. Christian Andersen blev 1. suppleant. På Toveshøj konstituerer de sig altid lige efter mødet og her blev Anett igen valgt som formand og Ilham Mohamed som næstformand.
Ros til serviceleder
Nu var mødet næsten slut, men der var spørgsmål og også lidt ros fra salen. Rosen gik til serviceleder Abdulkarim Seyam, som hurtigt havde sørget for et skilt til handicapbil til en beboer.
Spørgsmålene gik på manglende parkeringspladser pga. vejarbejde og om boligforeningen ikke kunne sponsorere en bilvask til de berørte. Den sidste blev der ikke lige svaret på.
Som altid sluttede man af med smørrebrød.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.