Hvordan bliver vore lejligheder, når de engang er blevet renoveret? Du kan måske få et hint ved at besøge en udstilling, som snart åbner på Gellerup Museum.
Udstillingen: "Never Demolish" skildrer omdannelsen af et boligbyggeri i forfald til fremtidssikrede boliger. Den er en del af festivalen AAFx
Udstillingen præsenterer renoveringen af 530 boliger i et socialt boligbyggeri fra 1960’ernes Bordeaux. Billeder fra lejlighederne er i skalaen 1:1, så du kan mærke, hvordan det er at bo i et af de transformerede rum, og projektet danner i løbet af festivalen udgangspunkt for en diskussion af de muligheder, værdier og udfordringer, der knytter sig til sociale boligformer.
På torsdag den 27. april kl. 17-18 åbnes udstillingen med en tale af kurator Andreas Ruby, direktør, Swiss Architecture Museum. Projektet er skabt af Lacaton & Vassal i samarbejde med Fréderic Druot og Christophe Hutin. Udstillingen er kurateret af Ilka og Andreas Ruby og vises for første gang på festivalen AAFx.
Udstillingen varer til og med 7. maj
Se også www.gellerupmuseum.dk 
Se Facebook-eventen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.