Gennembruddet af blok B4 har endelig fået sit udseende. Det bliver en gylden port, der skal tillade billister at komme ind på Trille Lucassens Gade og ind i Gellerupparkens midte.
Resten af blokken bliver også shinet op, både indvendigt og udvendigt, med renovering af både lejligheder og facade.
Det samme, men forskelligt
Teamet, der består af arkitektfirmaerne "Vandkunsten" og "TRANSFORM", i samarbejde med MOE Rådgivende Ingeniører under totalenterprise af JCN Bolig, er gået til opgaven med en bevarende holdning, således at der ikke bliver tale om en total make over af hele blokkens udseende, men om at fastholde facadernes naturlige ro og oprindelige udseende i en teknisk opgraderet udgave. Og så naturligvis porten som et spektakulært signal om, at Gellerup er under forandring og åbner sig mod resten af byen.
Keld er glad
Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening, har været formand for bedømmelseskomitéen, og siger:
"Jeg er utroligt glad for, at vi nu kommer i gang med en længe ønsket og stærkt tiltrængt renovering af lejlighederne i Gellerup. Beboerne får nu topmoderne boliger i en tryg byggeproces, hvor der er lagt stor vægt på klar kommunikation og færrest mulige gener. I mine øjne får beboerne det bedste af to verdener, idet vi bevarer de åbenlyse kvaliteter i det oprindelige byggeri og supplerer disse med ny teknologi og visse steder nye, spændende boligtyper."
Porten bliver også markant fra den nye bypark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.