Gellerup Radio tilbyder den 15. maj fra kl. 16.30 til kl. 18 den første info-dag til beboere, foreninger og klubber i Gellerup. Her kan alle få en smagsprøve på, hvad Gellerup Radio kan tilbyde. Brug den udvendige røde trappe på biblioteksbygningen på Gudrunsvej 78- og bank på den røde dør øverst (3. sal).
Vi har bygget et nyt radiostudie i Gellerup (hos Mediehus Gellerup), der skal kunne sende online 24/7. Det eneste vi mangler, er fantastiske lokale radioværter med engagement og med hovedet fuldt af gode ideer til radioprogrammer.
Vi leder efter unge, voksne og ældre radioentusiaster, der har lyst til at prøve deres stemme af i radioen. Vi søger også efter organisationer og foreninger med gode historier. 
Det gør ikke noget, hvis du aldrig har lavet radio før. Vi arrangerer gratis radiokurser på Mediehus Gellerup. Gellerup Radio er medlem af Mediehus Gellerup, der tilbyder en multikulturel medieplatform, hvor borgere i Gellerup får mulighed for at arbejde med medier.
For yderligere information kontakt Rui Monteiro, på mobil 50 120 007 eller gellerupradio@gmail.com
Gellerup Radio er en del af organisationen Gellerup Radio og TV (medlem af Mediehus Gellerup), der tilbyder en multikulturel medieplatform, hvor borgere i Gellerup får mulighed for at udtrykke sig og arbejde med medier. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.