Portrætserie med de frivillige i afdelingsbestyrelserne:
Hvis man har en ide, som man vil virkeliggøre, hvad gør man så? Man kan skrive et læserbrev, man kan deltage i den offentlige debat, eller også kunne man blive en del af det lokale foreningsliv.
Det sidste var det, som Ilham Mohamed, valgte. Og nu er hun næstformand for Toveshøjs afdelingsbestyrelse: ”Jeg startede i 2008 i bestyrelsen, fordi vi havde brug for nogle legepladser.”
Da hun var blevet medlem, gik det op for hende, at man egentlig har mere indflydelse,end hun først troede. ”Mine vigtigste mærkesager er at hjælpe vores beboere og blandt andet hjælpe de unge med at få et fritidsjob.”

Elsker at være frivillig

”Jeg har valgt at være frivillig for at være en del af det danske samfund og for at have medbestemmelse. Jeg har også et ord, jeg skal have sagt.”
Ilham er også aktiv i en hel masse andre foreninger. Spurgt, om hvilke andre foreninger, hun er aktiv i, griner hun og siger, at det ville være lettere at svare på, hvilke foreninger hun ikke er medlem af.
Selvom hun har gang i en hel masse, elsker hun hvert et sekund af det hun laver.

Ilham har visioner for Gellerup og Toveshøjs fremtid. ”Hvis jeg skulle bestemme,skulle der ikke køre motorcykler eller knallerter midt i Gellerupparken og Toveshøj. Og så skulle der også være meget mere rent. Og til sidst kunne jeg godt ønske mig, at færre var på kontanthjælp på Toveshøj.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.