Serie: De aktive i afdelingsbestyrelserne
Nawal Mahmoud Haji er frivillig, fordi hun har en passion for at hjælpe dem, som har brug for det. Hun elsker at give til folk.
En af hendes største mærkesager er, at der skal være flere aktiviteter for børn.
Nawal er en del af foreningen Familienetværk, hvor hun står for at lave mad og lære børn og kvinder tips og tricks om madlavning. Det er hun vild med, især fordi det har noget at gøre med børn som hun så godt kan lide.
Afdelings 5s bestyrelse er hun også aktiv i, ”og det har jeg valgt fordi jeg gerne vil have en indflydelse på, hvad der sker i mit område. Min blok skal renoveres, så derfor vil jeg gerne være en del af renoveringsprocessen,” siger Nawal Mahmoud Haji.
Nawal har en masse forventninger til de næste ti år. Hun forventer, at kriminaliteten vil falde drastisk. Hun håber også, at folk får færre fordomme om Gellerup, da det egentlig er et rart sted at bo. Hun håber også at flere danskere og folk fra andre nationaliteter flytter til Gellerup, og sidst men ikke mindst håber hun, at Tovshøjskolen kan blive en tand bedre.
Toveshøj holder afdelingsmøde i aften tirsdag! Alle medlemmer af afdeling 5 kan deltage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.