Vil du være med til at bestemme i Aarhus?
Er du ikke bange for at sige din mening? Og vil du være med til at gøre Aarhus til en endnu bedre by for børn og unge at bo i? Er du mellem 13 og 17 år? Så kan DU stille op til Børn- og Ungebyrådet i Aarhus kommune.
Ungebyrådet består af i alt 31 ungebyrådsmedlemmer + suppleanter, som vælges ved et demokratisk valg blandt de 13-17-årige i kommunen. Bliver du valgt til Ungebyrådet får du medindflydelse på hvordan tingene skal se ud for børn og unge i Aarhus.

Der er opstillingsfrist nu på fredag d. 15 september kl. 12.00.
Vil du vide mere eller er du interesseret i at stille op? Så tjek http://ungebyraad.dk/ for mere information!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.