To steder i Gellerup trænger asfalt-arbejderne sig på, og det giver forstyrrelser for trafikken i øjeblikket.
I aften onsdag blokeres den sydlige del af Tinesvej og en del af Gudrunsvej – se billedet herunder. Det øverste lag asfalt er blevet fræset af, og der skal lægges et nyt og lidt højere lag asfalt og nye hvide striber på.
Arbejdstiden er fra ca. kl. 18.00 i aften til 06.00 i morgen tidligt.

HVIS det altså ikke regner for meget. Ellers udskydes det til i næste uge.

Beboerne, der bor tættest på krydset, kan blive generet af støjen fra arbejdet.
Buspassagerer på linje 4A skal ud på en omkørsel. Bussen på Silkeborgvej kører videre til Røgelvej, derfra til Ingasvej og op ad Sigridsvej. Omkørslen gælder i aften/nat og på mandag 18. september aften/nat.
Bagefter er det Edwin Rahrs Vejs tur. Her skal også laves asfaltarbejder i næste uge, så der i aftentimerne og nattimerne næste uge fra tirsdag og til og med fredag er omkørsel på linje 15. Se kortet øverst i denne artikel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.