"Her er gråd respekteret" står der et par steder på Jettesvej, både på dansk, arabisk og somalisk. Hvad er dog det for et udsagn?
Det kan du finde ud af på mandag hos "Sigrids Udestue", som er de to grå pavilloner på Karen Blixens Boulevard. Mellem 11 og 17 kan du kigge ind og høre om projektet – og få en vejvisning hen til skiltene.
Bag projektet står kunstner Ella Ziegler, der er blevet inspireret af lyden af vinden, der piver i lejlighederne, Når blæsten tager fat, har kunstner Ella Ziegler igangsat en research og haft en række samtaler med mennesker i Gellerup og Aarhus om lyd, kultur og gråd. 
På bl.a. denne baggrund har Ella Ziegler under sit ophold i Gellerup udført en række midlertidige projekter og værker i byrummet. Mange beboere har nok allerede oplevet de nye skilte og afmærkninger rundt i området.

Ella Ziegler har boet og arbejdet i Gellerup i august og september 2017 og vender tilbage i midten af oktober, hvor hun sammen med sammen med Sigrids Stues projektmedarbejder Marie Rasmussen bl.a. arrangerer workshops for børn i Sigrids Tegneskole for børn. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.