Malek El-Batran er kendt af nærmest alle i Gellerup og Toveshøj, og nu får DR Ks seere også chancen.
Han skal nemlig medvirke i DR Ks Kokkeskole, hvor en række lokale amatørkokke skal lave mad med professionelle kokke og bruge danske grøntsager, der ikke så tit bliver brugt mere.
Hvis du har en time tilovers søndag d. 1 oktober, kan du lære at lave en dansk ret tilsat et eksotisk twist på en lyn-kogeskole på Aarhus Central Food Market. På en time er der både tilberedning og spisning. Alle deltagere bliver guidet undervejs af en professionel kok og lokale amatørkokke.
Hver tredje kan ikke genkende en knoldselleri
Mange vil gerne bruge de lokale fødevarer vi har i Danmark i deres madlavning, men mangler idéer og kendskab til råvarerne. Eksempelvis kan hver tredje yngre dansker ikke genkende en knoldselleri, og en tredjedel af danskerne spiser aldrig rodfrugten. Kogeskolerne er en mulighed for at lære mere om de gode råvarer, som findes i Danmark og give muligheden for at eksperimentere, smage og gøre eksempelvis knoldselleri, grønkål og æble til en del af måltidet.
Den professionelle kok, der underviser i DR Ks Kogeskole i Aarhus, hedder Christine Bille. Hun er madskribent, foodstylist, foredragsholder og underviser. I sine bøger skriver hun om velsmag, mad og opskrifter.
Tilmelding: Kom ned på Aarhus Central Food Market søndag, og meld dig til. Arrangementet er gratis at deltage i, og der er smagsprøver til dem, der ikke får plads.
Tid og sted: Søndag den 1. oktober kl. 11.30 – 15.30, Aarhus Central Food Market, Skt. Knuds Torv 7-9, Aarhus C: http://aarhuscentralfoodmarket.dk/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.