På Tovshøjskolen skal hele skolen invitere til bevægelse og læring. I Gult Hus hos 0. og 1. klasse er der lagt tal- og bogstavslanger ud i fællesrummet, så man kan øve bogstaver og tal, samtidigt med at man bevæger sig.
Et andet sted ligger den historiske tidslinie, som bruges i historieundervisningen, men den bruges også af eleverne i pauserne. Tidslinien har et fagligt sigte, men skal også i høj grad pirre elevernes nysgerrighed. Der ligger nu hinkeruder på engelsk og tysk, en stor ordsø med de mest almindelige ord fylder op på gangen ved de yngste, og et andet sted kan man gå og hoppe på gangetabellen.
Og lige ved indgangen har vi fået et stort verdenskort som både børn og voksne stopper op ved og taler om, hvor sidste sommerferie gik hen, og hvor man drømmer om at rejse hen.
Flere vil låne bøger
Vi er også i fuld gang med at indrette skolens læringscenter/bibliotek, så det er mere nutidigt og i langt højere grad inspirer eleverne til læring. Et af de første skidt har været at åbne Læringscenteret i 10-pausen. Bare dette lille greb betyder, at langt flere elever er begyndt at efterspørge bøger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.