Gellerup Filmværksted har styrket sin profil med en helt ny hjemmeside: www.gfw.dk og er derudover blevet en mere fast del af Gellerup med fast arbejdsstation i lokalerne i "Den Gode By" i iværksætter-huset Gazellefarmen på Karen Blixens Boulevard 21.
Her vil der vil blive arbejdet med filmprojekter tre dage om ugen.
Lige over for Gazellefarmen ligger Qhuset, hvor Gellerup Filmværksted siden midt i september har været i gang med et dokumentarfilmprojekt med kvinder, hvoraf en stor del af er Bydelsmødre. Projektet bygger på visionen om at få flere kvinder til at være en del af filmindustrien.
Flere kvinder i film
Kvinder er generelt underrepræsenteret i film, og det forsøger filmværkstedet at ændre ved at lade kvinder fra Gellerup fortælle deres egne historier igennem små film optaget på mobiltelefoner under forskellige temaer fx ”det kvindelige” eller ”et særligt sted”.
Dokumentarfilmprojektet er et samarbejde med en forfatter fra 365tekster, hvor der vil være øvelser i at fortælle historier.
Søger filmskabere
Derudover har filmværkstedet netop nu et Open-Call med titlen ”Øjeblikke fra Gellerup”, hvor Gellerup Filmværksted i samarbejde med Kulturby2017 søger filmskabere.
Billedet herover er fra en musikvideo, lavet af Gellerup Filmværksted og hedder Sex og Kakaomælk.
Halvdelen skal være fra Gellerup/Bispehaven, og den anden halvdel fra Aarhus og omegn til skabelse af et dokumentarisk filmkatalog. Informationsdag omkring dokumentarfilm-projektet vil foregå lørdag  4. november 2017 kl. 10-15 i Gazellefarmens lokaler.
Se kalenderen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.