Flere små håndværkerfirmaer skyder i disse år op i Gellerup-området, og to af dem, Skovhøj Malerfirma og MR Byggefirma, er netop blevet kåret til årets bedst anbefalede håndværker i deres branche i Region Midtjylland.

Brugerne på søgeportalen Håndværker.dk har vurderet og anbefalet de lokale håndværkere, som de har haft hyret til en opgave. Det har dannet grundlag for konkurrencen Håndværker.dk Prisen 2020, hvor der er fundet 90 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher.

Blandt vinderne er Skovhøj Malerfirma og indehaver Mahmoud Derbas, som nu kan prale af titlen som den bedste anbefalede maler i Region Midtjylland. Mahmoud Derbas er naturligvis glad for prisen og udtaler:

“Det er rigtig fedt at få bekræftet, at det stykke arbejde man laver er af høj kvalitet. Forhåbningen er selvfølgelig også, at det kan give endnu flere kunder til firmaet. Opskriften her i firmaet er simpel: at udføre et godt stykke arbejde og levere god service. Vi giver kunderne præcis det, de ønsker.”

Mahmoud Derbas´ far er også maler, og siden han var helt lille, har han været med på job. Det har derfor altid ligget i kortene, at han skulle gøre sin far kunsten efter, fortæller han på sin hjemmeside.

”Et stort skulderklap”
Blandt vinderne er også MR Byggefirma, som allerede i april 2020 fik titlen som månedens mest anbefalede i hele landet. Nu kan indehaver Rami Ahmad Chaabi prale af titlen som Region Midtjyllands bedst anbefalede entreprenør. Han er naturligvis glad for prisen:

“Det er et stort skulderklap. Det betyder jo, at det hårde arbejde vi gør for at få tilfredse kunder giver pote. De anbefalinger vi har, er jo fra kunder, der er tilfredse.”

Rami Chaabi har også et bud på hvorfor kunderne er tilfredse:

“Det vigtigste er, at man gør det kunden ønsker, lytter til dem, og udfører kvalitetsarbejde. Vi er også hurtige til at vende tilbage til kunden, og så overholder vi selvfølgelig vores aftaler”, uddyber Rami Chaabi.

Lodtrækning om varevogn
Over 3100 anbefalinger er i alt blevet indsamlet undervejs i konkurrencen. Det vækker glæde hos Håndværker.dk, at de gode og servicebevidste håndværkere modtager ros:

“Ligesom de andre deltagere i Håndværker.dk Prisen er Skovhøj Malerfirma og MR Byggefirma gået positivt og energisk til værks, og der er tikket mange anbefalinger ind. Det siger noget om, at håndværkerne udfører godt håndværk, som kunderne bliver glade for,” siger Thorsten Olsen, marketingdirektør hos Håndværker.dk.

Hovedpræmien blandt vinderne er en spritny Toyota PROACE City-varevogn, som uddeles ved lodtrækning. Lodtrækningen skulle efter planen være foregået i forbindelse med fysiske Håndværker.dk Prisen-fester rundt om i landet, men pga. Corona-restriktionerne er festerne udskudt til det nye år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.