Samvirket i Gellerup og Toveshøj inviterer på onsdag d. 3. marts kl. 17.00 til møde om trygheden i Gellerupparken og Toveshøj lige nu, hvor corona-nedlukningen fortsætter, og der hos mange ser ud til at være en vis træthed over restriktionerne.

Repræsentanter for Lokalpolitiet i Aarhus Vest vil give en status på trygheds-situationen i lokalområdet. Desuden vil der være indspil fra andre af Beredskabets aktører – boligforeningen, gadeplan, klubberne, Kontaktstedet og det civile beredskab – om den aktuelle udvikling i nærområdet, og hvordan beredskabets aktører arbejder med at skabe tryghed i lokalområdet i denne periode.

Onsdagens møde foregår kl. 17-18 via Zoom. Du kan koble dig på via dette link. Adgangskoden er 876929.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.