Lørdag den 18. september kan du få en sjov og underholdende dag i Gellerup sammen med familien, kollegaerne eller vennerne. I kan være med, når Løb Mellem Husene, Aarhus’ nye oplevelsesløb afholdes for første gang.

Det boligsociale hus i Gellerup og Toveshøj afholder løbet sammen med Brabrand Boligforening, Aarhus Kommune og Aarhus 1900. Alle kan på tværs af alder og fysik være med. Det handler kun om at have det sjovt.

Ruten på 5 kilometer byder på overraskende indslag, når du bevæger dig gennem boligområdet. Arrangementet munder ud i en byfest spækket fede indslag og smag og præg af områdets 82 nationaliteter. Der vil være aktiviteter, underholdning, mad, boder og meget mere for både børn og voksne.

Løb Mellem Husene er en del af et landsdækkende initiativ som afvikles i flere af landets almene boligområder den samme dag, lørdag den 18. September. Målet med det hele er at sætte fokus på det gode liv, som er at finde i de almene boligområder.

Samarbejde med Aarhus 1900
Mange almene boligområder lider under et noget slidt omdømme, og Gellerup er ingen undtagelse. Arrangørerne mener, at det lidt dårlige omdømme er præget af manglende viden.

”Derfor håber vi, at mange vil være med den dag og selv opleve de fantastiske historier som vores område har at fortælle og bagefter får lyst til at invitere hele byen til at komme og opleve området,” siger boligsocial medarbejder Aske Jensen, Det boligsociale hus, som er en af arrangørerne.

Han tilføjer, at Aarhus 1900 som medarrangør er med til at sørge for, at løbet og ruten lever op til alle krav man kan have til et seriøst motionsløb med professionel tidtagning osv.

Måske har du som beboer, frivillig eller ansat i området idéer til, hvordan Løb Mellem Husene kan blive en endnu bedre oplevelse for alle?

Løb Mellem Husene er hele Gellerups løb. Er du eller noget helt fjerde, og har du gode idéer til hvordan løbet bliver helt perfekt i dine øjne? Så har du mulighed for at være med i et af de åbne møder, hvor arrangementet bliver planlagt.

Det første møde foregår over Microsoft Teams torsdag den 25. marts kl. 10.30 og kl. 17 og varer en time. Skriv til boligsocial medarbejder Aske Jervin (asje@bbbo.dk/tlf.: 23897405), hvis du vil deltage i et af møderne, så får du et link tilsendt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.