Så det igen tid til at melde sig til fritidsaktiviteterne efter skoletid. Måske har dit barn gået til en aktivitet i foråret og skal meldes til igen eller måske vil dit barn starte på til noget nyt.

Tit er det en god ide og spørger dit barn om, hvad han/hun vil gå til, og måske er der en ven i eller klassekammerat som de vil følges med.

I Gellerup er det et hav af muligheder for at gå til en eller flere fritidsaktiviteter efter skoletid nu, når Sports og Kulturkampes er kommet, og Gellerup Bibliotek har også nogle gode eftermiddagsaktiviteter til dit barn i forskellige aldersgrupper.

De to beboerhuse Samlingshuset og Laden kommer til at have aktiviteter, så hold øje med de to Facebooksider Gellerupparkens beboere og Toveshøjsbeboere.

Har du bruge for at finde ud af, hvad dit barn/børn kan gå til, tilmelde dit barn til en fritidsaktivitet, bruge for hjælp med at betale kontingent, søge fritidspas, mulighed for at søge økonomisk hjælp, kontakt med forening/klubs træner eller for hjælp til at starte op til at gå til en fritidsaktivitet via en foreningsmentor, kan du kontakte Anett Christiansen i Det boligsociale hus i Gellerup/Toveshøj, Karen Blixens Boulevard 23, 1. sal oven på biblioteket. Du kan ringe på tlf. 23 897416, eller skriv på mail anch@bbbo.dk

Her får du en oversigt over Gellerups fritidsaktiviteter, samt andre klubber i Aarhus som Det Boligsociale Hus samarbejder med vedrørende fritidsaktiviteter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.