Torsdag kunne Sports- og Kulturcampus fejre ét års fødselsdag. Det foregik med udstillinger, workshops og andre aktiviteter ude og inde. Blandt andet skabte Brabrand Billedskole en hyggelig stemning på Verdenspladsen med en særlig lysinstallation.

Ved første øjekast så de bare hyggelige og meget dekorative ud, som de var anbragt midt på den ellers mørke Verdensplads, der forbinder de to hovedbygninger i Sports- og Kulturcampus, Samlingshuset og Bevægelseshuset.

En række af de unge kunstnere i Brabrand Billedskole samlet foran lysinstallationen på Verdenspladsen.

Og når man så kiggede nærmere på lysinstallationerne, kunne man gå på opdagelse i stemningsfuldt oplyste akvarier befolket af en masse farverige havdyr og andre kreative skabninger.

Det var Brabrand Billedskole, der sørgede for den kunstneriske indgang til fødselsdagsfesten i Sports- og Kulturcampus. I lang tid har de arbejdet på projektet, der torsdag blev offentliggjort.

Lufttørrende ler var materialet, de mange forskellige dybhavsfisk og andre skabninger var skabt af. Derefter var de dekoreret med et flydende farverigt materiale, der skabte den meget kulørte effekt i de oplyste akvarier, forklarede, leder af Brabrand Billedskole, Didde Rose, ivrigt suppleret af de unge kunstnere.

”Vi har kørt et undervandstema og blandt andet taget afsæt i billeder af dybhavsfisk. Dem vi har brugt som udgangspunkt”, forklarede Didde Rose, mens kunstnerne selv virkede meget tilfredse med resultatet.

Arbejdet med lysinstallationen har været længe undervejs. Her er et øjebliksbillede fra arbejdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.