OPGANG2 fortsætter sin række af JALLA:-kulturfestivaler, hvis mål det er, gennem kultur at bygge bro mellem Gellerup og Aarhus C. Denne gang med en kunstudstilling om længsel og håb, med udgangspunkt i Palæstinensisk kultur, identitet og historie. Det sker hos OPGANG2, Valdemarsgade 1H 8000 Aarhus C, den kommende weekend, fredag d. 17. maj til søndag d. 19. maj.

JALLA:22 byder på billedkunst fra mere end fire årtier og værker fra kunstnere fra blandt andet Danmark, Polen, Norge, Libanon, Jordan og selvfølgelig Palæstina. Der vil være værker, der tilbage i 80’erne blev udstillet i Musikhuset Aarhus og værker der er skabt specifikt til denne udstilling.

Udstillingen præsenterer både klassisk maleri, grafik, digitale værker og fotografier og er arrangeret af Jafra Arabisk-Dansk Kulturhus og OPGANG2, sammen med en bredt udsnit af lokale aarhusianske organisationer og kræfter, blandt andet Palæstina Kultur Center, De Palæstinensiske Foreninger i Aarhus, Palæstina-Netværket og AJYAL.

Udstillingen åbnes fredag den 17. maj klokken 20.00 af rådmand for kultur og borgerservice Rabih Azad-Amad og kan opleves i Pinsen, lørdag den 18. maj og søndag den 19. maj, fra 14.00-18.00. Der er gratis entre. Kunstnere på udstillingen:

Laila Kkubba Kawash, Thomas Knudsen, Salim Assi, Eid Hadad, Thomas Kruse, Birthe Reinau, Eva Fage Christoffersen, Maher al Khatib, Katalo Yousef, Haidar El – Dirawi, Dominika Różańska, Majida Nasreddin, Raed Yousef Qatanani, Mohammed Khudair og Palæstinanetværket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.