For enden af den dybe, mørke trappenedgang gemmer der sig en tung blå dør. Bag døren er der mangefarvede rum med alle muligheder for at dyrke interessen for musik.
Global Color Sound Studio åbnede som musikstudie i Gellerupparken for tre måneder siden. Her kan alle få lov til at indspille musik og bruge øvelokalerne. Meningen er, at studiet skal være med til at skabe noget positivt i området og et fristed, hvor mange nationaliteter og aldre kan mødes over musikken.
”Studiet er en måde at følge med tiden, når det gælder aktiviteter i området.” konstaterer Kasper Bach, der er ansat i Cirkus Tværs og samtidig tager sig af det nye studie. Det er også Kasper, der i måneder har hamret og banket for at bygge studiet i den rå beton kælder.
Kasper aner gode muligheder for brugen af studiet: ”I fremtiden håber vi på, at de unge vil komme herned og lave noget fedt musik i stedet for at hænge foran centeret.”  Om kort tid skal der ansættes en lydtekniker, der kan hjælpe brugerne, så det kan blive muligt at udnytte studiets potentiale fuldt ud.
Det, som studiet kan bruges til, er at indspille demoer i en ok kvalitet i forhold til hjemmestudiet. Og der er som sagt plads til alle. For kort tid siden udfoldede en far, søn og bedstefar deres musiske talenter i kælderen. Der er ingen hindring for at have glæde af musikkens og det nye Global Color Sound Studios muligheder.
Man kan booke sig ind i Global Color Sound Studio på hjemmesiden: www.globalcolor.dk Det er gratis at bruge studiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.