Kortere ventetid på pas og kørekort for alle og bedre tilgængelighed for borgerne i Viby og omegn. Det er den glædelige nyhed, efter et enigt byråd, på det senest afholdte møde, har besluttet at oprette en ny afdeling af borgerservice inden årsskiftet.
Åbner til årsskiftet
Borgerservice åbner en afdeling på Viby Bibliotek omkring årsskiftet. Dermed bliver visionen om “Borgerservice tæt på dig” til virkelighed for endnu flere af byens borgere. Det besluttede Århus Byråd enstemmigt på byrådsmødet d. 11. juni 2008.

Åbningen af Borgerservice på Viby Bibliotek bliver en serviceforbedring for borgerne i Viby. Faktisk kommer flere end 20 procent af henvendelserne på Rådhuset fra borgere, der bor i Sydbyen. De vil fremover få lettere adgang til Borgerservice på Viby Bibliotek.
Borgerservice på biblioteket
Det er ikke en tilfældighed, at Borgerservice i lokalområderne er placeret på biblioteket. Når Borgerservice og biblioteker placeres sammen er det for støtte udviklingen af de fælles kerneydelser, fx informationsformidling og webbaserede tjenesteydelser. Borgerservice kan dermed få glæde af bibliotekernes lange tradition på området.
Rådmanden glæder sig
“Det glæder mig meget, at byrådet så entydigt bakker op omkring vores ønske om at sikre borgerne en god borgerservice i lokalområdet. Siden åbningen af Borgerservice på Åby og Risskov Biblioteker har antallet af henvendelser til filialerne været støt stigende. Derfor håber og tror jeg også, at borgerne i Viby og omegn vil blive glade for at kunne få Borgerservice tæt på bopælen,” siger rådmand Flemming Knudsen. 
Viby Bibliotek

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.