“Hvad sker der?”
Nysgerrige unge mellem 12 og 18 i Herredsvang kan i sommerferien gå på opdagelse og tage film og fotos af, hvad de ser.
De tre eftermiddage, som de unge kan troppe op til, er onsdagene 16., 23. og 30 juli kl. 14-17 i Herredsvang Kulturhus. Efter en kort introduktion får de unge udleveret et digitalkamera eller et videokamera og kan gå ud og se, hvad der kommer ud af det. Hjemme igen kan de se resultatet – og få gode råd.
De følgende to onsdage kan de fortsætte arbejdet og måske lære mere om at redigere film og videoer. De har også mulighed for at tilmelde sig en konkurrence i “lommefilm”, dvs. film optaget med mobilkamera.
Det kan også være en øvelse til at komme med i en stor festugebegivenhed, idet der i Herredsvang også laves en fotokonkurrence i august. Resultaterne vises på en stor gavl i Fjældevænget tre aftener i festugen.
Fotos og videoer kan desuden lægges ind på borgerportalen www.aarhusvest.dk
Arrangørerne er Hasle Bibliotek, IT Millenium og Borgerportalen, som håber, at en masse unge vil være med til at afprøve de mange nye digitale muligheder, der er lige rundt om hjørnet. Projektet er en del af det web2.0-projekt, som havde startskud i Kulturhuset sidst i maj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.