Selvom fremmødet ikke var så stort, gik streetfodbold turneringen ved multibanen alligevel fint. Mellem 9-15 personer var mødt op med tanken om at vende hjem igen med en T-shirt.
Turneringen gik ud på, at der i hvert hold skulle være tre spillere. Holdet skulle mindst vinde fem kampe, før de kunne gøre sig fortjent til en T-shirt. For at vinde over sin modstander, skulle man score to mål.
Der var i alt fire hold, og på et af holdene var 2 af spillerne borgerjournalister. De skulle spille den første kamp mod det første hold. Det var en tæt kamp, men borgerjournalisterne endte med at vinde 2-1.
Borgerjournalisterne havde heldet med sig. De vandt fire kampe, og tabte den femte. Alligevel var borgerjournalisterne det hold, som førte med fire kampe. De skulle i finalen møde det første hold, som også havde vundet fire kampe.
Journalisternes hold havde problemer. En af spillerne skulle nå et fly, og var desværre nød til at forlade holdet. Men det varede ikke evigt. I mellemtiden kom en dreng forbi, og spurgte om han kunne være med. For journalisterne var han som sendt fra himlen, og de fik ham med på holdet.
Igen viste borgerjournalisterne, at de var deres modstander overlegne. De vandt kampen 2-1 igen, og gjorde sig fortjent til en T-shirt, hvor der står ”sommer aktiviteter 2008”.
Straffesparkkonkurrencen
Efter turneringen, var der også straffesparkkonkurrence. De samme deltagere stod nu igen med endnu et håb om at kunne vinde konkurrencen, og få en T-shirt. Målmanden var Najib, der var klar til at redde de skud, som de andre skulle tage.
En efter en gik deltagerne ud, men nu var det Zubairs tur – som den sidste. Det var enten ham eller målmanden. Han tog et godt tilløb, og satte bolden lige ind i målet. Han vandt. Han fik overrakt en T-shirt af Nadia, som var dommer.
Stolt gik han rundt med sin nyvundne T-shirt, mens de andre deltagere måtte gå hjem med næbbet hængende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.