Fire unge projektlederstuderende fra Scout Academy* har været i Viby Syd området i uge 28, hvor de har deltaget i Sommerferieaktiviteterne. De har dels haft deres eget arrangement med spejderinspirerede aktiviteter og dels deltaget i andre aktiviteter fx har de været med til at lave bålmad
Enhelt almindelig aften
Men deres egentlige projekt skal finde sted hver torsdag aften kl.19.00-21.00 i perioden fra den 15. August til efterårsferien.
Vi har talt med tre af initiativtagerne, Ida Marie Haslev, Jimmy Merrild Krag og Niels Moeslund, som fortæller om forventninger til projektet. De forklarer, at de ønsker at give børn og unge Viby Syd området et alternativt tilbud.
”Det er vigtigt for os at sige, at vi ikke kommer som spejdere, men de aktiviteter vi kommer med er stærkt inspireret af spejderne, Vi skal fx lege forskellige lege, og vi skal ud at klatre i træer,” fortæller Jimmy og Ida supplerer: ”Bål og aktiviteter ved bålet bliver noget gennemgående, det kan fx være at bage snobrød og lave bålmad.” Niels tilføjer, ”vi skal også have ture ud af området, og vi slutter af med en weekendtur første weekend i oktober.”
Projektet skal føres videre
De fire unge studerende håber, at det i løbet af de otte uger vil lykkes dem at finde nogle personer i området, der vil videreføre initiativet. Interesserede vil blive tilbudt en uddannelse gennem Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), de vil også blive udrustet med idéer og værktøjer til at køre aktiviteterne videre.
Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte:
Ida Marie Haslev, tlf.: 2298 8070, e-post: grevlingling@hotmail.com
Jimmy Merrild Krag, tlf.: 2840 6169, e-post: jimmykrag@spejdernet.dk
Niels Moeslund, tlf.: 5137 3995, e-post: nielsmoeslund@gmail.com
Mads Skov Milthers, tlf.: 6022 9324. Mads_skov@hotmail.com
Du kan også besøge hjemmesiden: www.scoutacademy.dk
*Scout Academy er et nyt uddannelseskoncept, der er udviklet i samarbejde mellem KFUM-Spejderne, Grundfos og Lego

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.