Negash Ali fra Frydenlund er blevet en del af hiphop projektet ”Majors”, et projekt med bl.a. den anerkendte DJ Static fra Århus. Majors, som har udgivet en plade for ikke ret lang tid siden, har givet Negash en masse eksponering og en masse erfaringer på scenen. Majors pladen er blevet godt modtaget og har givet mange jobs både herhjemme og i udlandet. ”Når man er så meget ud og spille, bliver man bedre og bedre,” siger Negash.
Soloplade på vej
Hele processen har været med til at styrke Negash Alis musikalitet, og han er mere end klar til at udgive sin soloplade til efteråret. Kontakter og interessen fra pladebranchen er der, og i øjeblikket bliver der forhandlet om en pladekontrakt. Negash satser på at komme på turne til foråret.
Negash indrømmer, at efter så meget anerkendelse, sætter han nu større krav til sig selv. Pladen skal være det bedste, han kan levere og intet mindre! Han afslutter med at fortælle, at det er en personlig plade med egne erfaringer og oplevelser, men musikken er alsidig og henvendt til et bredt publikum.
Mens vi spændt venter på pladen, fortsætter Negash Ali med at optræde på diverse festivaler hele sommeren.
Du kan høre hans musik på myspace.com/negashali

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.