Begivenheden, som skulle have været afholdt tidligere på sommeren, er efter udsættelser og lange møder blevet aflyst.
Sidste år var en stor succes, og der var igen i år fra arrangørernes side lagt op til, at flere store navne skulle  optræde.
”Vi udsatte Blok Party for at få fat i de store navne, som ikke kunne på den første dato. Men efterhånden som tiden gik, og vi ikke kunne få svar på, om de så kunne på den næste dato, så kunne vi ikke nå at planlægge resten af arrangementet, fordi der også kom en sommerferie,” siger Lene Christensen fra Naboskaberne i Gellerup.
Stor begivenhed sidste år
Begivenheden var sidste år afslutningen på 14 dages kulturuge, kaldet ”Gang i Gellerup”, hvor der var var aktiviteter for alle aldre. Med udgangspunkt fra Festpladsen midt i Gellerupparken havde Cirkus Tværs opslået cirkustelte, og der blev også fejret grønlændernes nationaldag samt en masse andre spændende og sjove ting for hele områdets beboere. Der var omkring 2000 gæster til Blok Party, som bla. havde optrædende af U$O, Jøden og Vincent Van Go Go.
”Der er mange ting, som skal falde i hak ved planlægningen af sådan et arrangement, blandt andet økonomien, kunstnere, sikkerhed, frivillige, og i det her tilfælde så har tingene ligesom ventet på hinanden. Det medførte, at der var for kort tid til at gennemføre projektet. Derfor aflysningen,” siger Lene Christensen.
Hun oplyser, at der som et plaster på såret kommer et andet arrangement den 23. august i stedet for. Ikke noget med koncerter, men noget med leg og grill.
Borgerportalen vil selvfølgelig informere nærmere om det, når tiden nærmer sig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.