Under Brabrand Kulturuge 16. – 24. august åbnede en udstilling med værker af kunstneren Elle-Mie Ejdrup Hansen i Brabrand Sognegård, Engdalsvej 1. Udstillingen kan stadig ses i Sognegården til den 7. september alle hverdage kl. 9-13, samt torsdag også kl. 15-17.
Elle-Mie Ejdrup Hansen begejstrer
Elle-Mie Ejdrup Hansen holdt foredrag om sin kunst torsdag den 21. august i Brabrand Sognegård. Formand for kunstudvalget i Brabrand og Sdr. Årslev menighedsråd, sognepræst Kirsten Stejner Pedersen fortæller, at 40 begejstrede tilhørere deltog i dette arrangement i Brabrand Kulturuge.
Fire kunstudstillinger om året i Brabrand Sognegård
“Kunstudvalget har fire udstillinger om året i Sognegården,” oplyser Kirsten Stejner Pedersen: “De varer hver en måned. Den næste udstilling er med århuskunstneren Jørgen Michael Andersen i november.”
Kunstudstillingerne i Sognegården er mest med lokale kunstnere fra Brabrand eller det øvrige Århus. Men i Brabrand Kulturuge går kunstudvalget uden for Århus i sit valg af kunstner til udstillingen i Sognegården.
Elle-Mie Ejdrup Hansen blev landskendt for ide og tilrettelæggelse af en laserstråle langs hele Jyllands vestkyst den 4. maj 1995 i anledning af 50 årsdagen for Danmarks befrielse fra den nazistiske besættelse. Et stadigt nærværende værk af Elle-Mie Ejdrup Hansen er altertavlen i Adventskirken i København.
Udstilling til 7. september
Nærværende er også hendes værker i Brabrand Sognegård. Men her kun indtil den 7. september.
De udstillede billeder imponerer med deres stærke maleriske udtryk og deres tankevækkende indhold. Rigtige sædekorn i billedfladens mættede farvelag frister til tolkning som en genopstandelse, der er universel og ikke kun kristen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.