De to borgerportaler er ved at være kendt af ganske mange uden for Vestbyen. Journalister, embedsmænd, projektmagere, ildsjæle – og så videre. Men for nylig fik vi med eet slag slået vores navn fast, nemlig blandt den gode halve million husstande, der bor i almennyttig bolig.
Vi var i Boligselskabernes Landsforenings blad “Beboerbladet” med en flot omtale af portalen og ikke mindst af borgerjournalist Elsebeth Frederiksen. Og det kan nok være, det gav respons! Beboerbladet er vistnok Danmarks største journalistiske medie med et oplag på 530.000, og så skal det jo også give genlyd.
Vi har typisk 1700-1800 sidevisninger om dagen, og pludselig øgedes de til først 2500 og dagen efter 3500 sidevisninger.
Det er først og fremmest vestbyens portal, der omtales, men vores søsterportal www.vibysyd.dk nævnes også.
Borgerjournalistens drømme
I artiklen fortæller Elsebeth Frederiksen om sit arbejde som borgerjournalist – og om sine egne drømme, som indbefatter ønsket om at blive professionel journalist.
“Min drøm med journalistikken er at være opsøgende og blive den lille terrier, som bider sig fast i hælen. Nej, endnu bedre! Blive en pitbull med læbestift, der holder fast i, at de ansvarlige skal forklare sig.”
For lille kendskab til helhedsplanen
Elsebeth Frederiksen siger videre:
“Jeg er eksempelvis meget overrasket over, hvor lidt folk herude i Gellerup kender til den store helhedsplan … Hvis jeg kan være med til at øge kendskabet til den, betyder det, at endnu flere får kendskab til noget, som faktisk har stor betydning for dem. Så vil flere søge indflydelse på, hvad der skal ske, og det vil gøre den endelige plan endnu bedre i stand til at tilfredsstille dem, den først og fremmest angår, nemlig dem, der bor her.”
Artiklen er skrevet af Regnar M. Nielsen og fotograferet af Simon Jeppesen. Se artiklen på www.beboerbladet.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.