Det var et af de uafklarede spørgsmål efter onsdagens borgermøde i Kulturhuset Herredsvang. Her er svaret: Det handler meget banalt om noget, de fleste af os kender alt for godt: Hvornår kan vi finde et ledigt tidspunkt i kalenderen.
“Vi ville meget gerne være kommet, men fik besked med så kort varsel, at det ikke kunne lade sig gøre. Vi har brugt en del tid på at finde ud af, hvem vi skulle sende. Men den medarbejder, der ved mest om området, skulle til et andet møde, der ikke kunne aflyses.”
Det siger Leif Benny Kristensen, chef for lokalpolitiet i Århus. “Det var bestemt ikke et udtryk for uvilje, at der ikke var en repræsentant for Politiet til stede. Vi kunne simpelthen bare ikke få det til at passe med tiden.”
“Det er rigtig ærgerligt. Vi har et godt samarbejde med Politiet og det skal vi blive ved med at udbygge. Der er god vilje fra alle parter,” siger lederen af Kulturhuset, Susanne Bøgelund.
På aarhusvest.dk vil vi indenfor kort tid give Politiets repræsentant mulighed for at besvare de spørgsmål, der givetvis ville være stillet på onsdagens borgermøde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.