Borgerservice åbner sin nye ekspedition og biblioteket fejrer sin ombygning, mandag d. 16 februar 2009 kl. 16.00 på Viby Bibliotek. Der bydes på borgerservice, en forfriskning og rundvisning i de nyindrettede bibliotekslokaler, wii spil, musik og højtlæsning samt en forfriskning.
Flemming Knudsens sidste klip
Rådmand Flemming Knudsen foretager indvielsen, som bliver en af hans sidste embedshandlinger inden han træder tilbage som rådmand for kultur og borgerservice. – ” Jeg glæder mig til se så mange Viby-borgere som muligt ved dette mit sidste ”indvielsesklip” udtaler Flemming Knudsen.
Borgerservice bliver tæt på dig, du kan fremover få hjælp med nyt pas, kørekort, sygesikring, boligstøtte og meget andet. Se mere på www.aarhuskommune.dk/borgerservice 
 
Åbningstiderne for Borgerservice bliver:

Mandag til onsdag kl.   8 – 16
Torsdag                 kl. 10 – 19
Fredag                   kl.   8 – 16    
Lørdag                   kl.   9 – 13

Nyindrettede lokaler
Viby Bibliotek glæder sig også over at få indviet nyindrettede lokaler og de byder stadig på masser af gode oplevelser til børn og voksne. Der er masser af gratis udlån af bøger – tidsskrifter – lydbøger – musik – film – spil til børn og voksne. Der er gratis adgang til internettet og mange databaser – også fra egen pc. Se mere på www.aakb.dk/viby
Viby bibliotek har følgende åbningstider:

Mandag til torsdag       kl. 10 – 19
Fredag                         kl. 10 – 18
Lørdag                         kl. 10 – 14 

Alle borgere er velkommen til indvielsen af borgerservice.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.