En af vestbyens toprappere, Cha-D (Chadi), rapper forhåbentlig sangen "La’ mig" på torsdagens job- og uddannelsesmesse i DGI-huset i Værkmestergade, og så kan publikum fuldføre udtrykket med et "…få en uddannelse!"
Jobcenter Århus håber på, at mange unge lægger vejen forbi til messen torsdag den 28. maj, og blandt andet unge uden uddannelse, og personer, der er motiverede for at skifte branche.
Var det noget med et arbejde i Metro, politiet, ISS eller Århus Kommune – eller skulle man tage uddannelse på Teknisk Skole, SOSU-uddannelserne eller erhvervsgrunduddannelserne? Der er mange flere udstillere at snakke med, og Vestbyen er repræsenteret med Shaqo Junior og Vejlednings- og uddannelsescentret.
Men Cha-D bliver nok et større trækplaster, når han går på scenen kl. 11 og 13. Den 22-årige 
Chadi Alderbas har været i rapkulturen i godt 6 år og det er kun gået op’af hele vejen igennem. Han er en del af Pimp-A-Lot-crewet og er sammen med Marwan og USO en af de store på den århusianske rap-scene.
www.myspace.com/alderbas
Messen er kl. 9-14. Læs mere på www.jobcenter-aarhus.dk/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.