Containere er åbenbart blevet for kedelige at brænde af. Nu går det i stedet ud over "ubevogtede" campingvogne. Kort efter midnat natten mellem lørdag og søndag måtte Århus Brandvæsen for første gang slukke en brand i en campingvogn på Bogfinkevej, fremgår det af døgnrapporten.
En lille times tid senere var den gal igen. Denne gang på Trillegårdsvej, hvor flere bekymrede beboere fortæller til borgerportalen, at de blev vækket af de blå blink og den karakteristiske motorlyd af to tunge brandkøretøjer. Klokken var omkring 0.50. Årsagen til alarmen denne gang var. at der var gået ild i to campingvogne, der gennem længere tid har været parkeret i nærheden af nogle trægarager.

I følge den foreløbige beskrivelse i døgnrapporten, var der fare for, at ilden ville brede sig, men det skete ikke.

Stanken af smeltet kunststof hang tungt i luften over Trillegården, mens 20 – 25 beboere kunne se brandfolkene slukke branden og sikre området.

Trillegården har i en periode været hjemsøgt af brande i weekenden. Navnlig i tidsrummet fra kl. 23 – 1 om natten fredag og lørdag. Det er hidtil gået ud over et stort antal containere til en samlet værdi af op imod 50.000 kr.

Se fotoserien "Blå blink i Trillegården"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.