1000 børn og unge fra Gellerupparken og Toveshøj får på fredag mulighed for at komme til koncert med Outlandish i Tivoli Friheden.

Det er Unge4Unge, der inviterer områdets mange børn til denne helt specielle ekstra koncert, som den populære rap-gruppe har indvilget i at spille fredag eftermiddag, inden Outlandish om aftenen skal underholde i Friheden.
Pris-penge betaler koncert
Unge4Unge har valgt at bruge pengene, som de i foråret modtog i ved årets kriminalitetspris, på at invitere Gellerups børn og unge til Outlandish-koncert i Friheden,

”Vi synes, at det en god måde at sige tak for en rigtig god sommer i Gellerup, hvor de unge har oprørt sig rigtig pænt. Og vi er glade for at både Tivoli Friheden og Outlandish har sagt ja til at være med,” siger projektleder for Unge4Unge, Ivan de Lima, der er ansat på Socialcenter Vest.

”I aftalen har vi i fået alt 1000 billetter, som vi i denne uge deler ud til børn og unge mellem 12 og 15 år i Gellerupparken og Toveshøj,” siger Ivan de Lima og oplyser, at i forbindelse med arrangementet har Unge4Unge desuden lovet Friheden, at der kommer minimum 80 frivillige medhjælpere fra området til at holde opsyn under koncerten.

”Unge4Unge og PigeLiv kommer med ca. 30 frivillige, og lige nu har vi en efterlysning ude efter flere interesserede frivillig medarbejdere blandt andet fra socialcenteret, men også andre lokale samarbejdspartnere i Gellerup er blevet bedt om at stille med frivillige,” fortæller Ivan de Lima, der i fuld gang med at bestille T-shirts til alle de frivillige.
Sådan får du billetter
Alle børn og unge fra Gellerupparken og Toveshøj på mindst 12 og max 15 år kan fra i mandag til onsdag hente gratis billetter i kantinen overfor Gellerup Bibliotek.
Her sidder Unge4Unge klar fra kl. 15 til kl.17. Husk sygesikringsbevis!

Billetten giver gratis adgang til Tivoli Friheden og Koncerten med Outlandish. Turbånd kan købes til nedsat pris. Arrangementet starter kl. 16 og slutter kl. 18:00.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.