De fysiske forandringer i Trillegården er til at få øje på. Varmemester Allan Sibbertsen og hans travle kolleger er nu gået til kamp mod øjebæ i Trillegården. Det betyder blandt andet, at udbrændte og hærgede campingvogne er blevet fjernet.

Et par bilvrag, der stod og rustede er nu væk. Billederne fra før og nu taler for sig selv.

Ikke alene er der gang i en stor oprydning, hvad angår affald, men tilgroet buskads er nu også blevet fjernet, så nu er det slut med at smide madrester og pizza-embalage derind. Området skal fremstå mere åbent og imødekommende.

Mange beboere har undret sig over, at der bliver lavet rørarbejde to gange så kort tid efter hinanden i Trillegården. Varmemester Allan Sibbertsen oplyser, at det skyldes at pengene til det seneste fjernvarmeprojekt først fornylig er blevet bevilget. Sammen med kollegerne glæder han sig over, at der bliver lagt mærke til forandringerne i Trillegården. Se også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.