En storstilet satsning fra Gellerup Højskole i efterårsferien kombinerer fysisk udfoldelse med sang og drama. Kursusforløbet, der finder sted i uge 42 koster sølle 200 finanskriseramte danske kroner at deltage i. Det skulle være til at komme over.

Lodret scene
Rent fysisk stilles der imidlertid store krav til deltagerne. Den afsluttende forestilling finder nemlig ikke sted på de traditionelle skrå brædder, men på en lodret scene – jo, du læste rigtigt. Den bærende ide er, at kombinere fysisk udfoldelse med traditionelt drama og samtidig udnytte og bruge Gellerups høje blokke på en helt ny måde.

Forestilling skabes af deltagerne
Kursusdeltagerne skal selv skabe forestillingen i løbet af den tid kurset varer, men der er forskellige instruktører tilknyttet med hver sin specielle kunnen, så alle de færdigheder, fysiske som sceniske, man erhverver sig skal indgå i en utraditionel performance.

Instruktion i flere discipliner
Rappelling, flamencodans, stomp og kamp med kæppe er nogle af de elementer, der vil indgå i kurset. Det ledes af Thorbjørn Hjalager, der til daglig er dramalærer på Ry Højskole. Han får hjælp af dramaturg og flamencodanser, Kirstine Hastrup. Instruktører i rappelling og karate kigger også forbi.

Tilmelding
Man kan se mere om forestillingen på Gellerup Højskoles hjemmeside www.gelleruphojskole.dk her er det også muligt at udfylde et tilmeldingsskema. En anden mulighed er at skrive en mail til info@gelleruphojskole.dk og oplyse navn, adresse, alder og telefonnummer. Endelig kan man fatte mobilen og ringe til projektleder Kasper Graarup på telefon 22824007. Sidste frist er den 29. september. Man skal være fyldt 16 år for at deltage. Program i pdf her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.