To hurtige spørgsmål:
Her er svarene fra nogle af de borgere, der allerede har stemt til kommunalvalget i Globus1. 
Obs. Nogle har valgt ikke at oplyse, hvad de har stemt eller at stille op til et billede.
Shadi Kayid:
Hvad har du stemt?

– Jeg har stemt personligt på Nicolaj Wammen fra Socialdemokratiet.
Hvad håber du, din stemme kan gøre for dit lokalområde?
– Jeg håber, at han vil fortsætte med at gøre en masse godt for de unge herude, så de kan være med til at løfte hele området. Jeg syntes især, han har været god til at støtte den lokale fodboldklub ACFC.
Abdullahi Gulled:
Hvad har du stemt?
– Jeg har stemt på SF, som jeg også selv er kandidat for.
Hvad håber du, din stemme kan gøre for dit lokalområde?
Jeg håber, at det kan gøre noget ved den meget tætte trafik. Det vil også være godt for miljøet, hvis vi fik færre biler. Og så mener jeg, at der skal være flere tilbud til de unge herude.
Marie Pedersen:
Hvad har du stemt?
(ikke oplyst)
Hvad håber du, din stemme kan gøre for dit lokalområde?
Jeg syntes faktisk, at debatten har været meget lukket. Derfor har det været svært for mig at tage stilling. Nu er jeg selv studerende og har ingen børn, og mange af spørgsmålene har drejet sig børn eller de ældre. Derfor har der ikke været noget specielt emne for mig i valgkampen.
Ruth Jensen
Hvad har du stemt?
(ikke oplyst)

Hvad håber du, din stemme kan gøre for dit lokalområde?
– Jeg tror ikke de (red. partiet) kan ændre så meget, for der jo kun de penge, der er givet ud. Jeg mener, at der bliver sparet alt for meget på de ældre. Jeg kommer meget i ældrecentrene herude, og de har ikke mange penge at gøre godt med.
Poul Kastrup:
Hvad har du stemt?
SF.
Hvad håber du, din stemme kan gøre for dit lokalområde?
Jeg har tænkt mere landspolitisk. Jeg mener, at de kan skabe bedre forhold for miljøet, de ældre og sygehusene.
Stemmeboksene er åbne til kl. 20 i aften i Globus 1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.