Nyudlærte borgerjournalister spurgte nogle af gæsterne ved borgerportalens fest om, hvad de kan bruge portalen til, og hvad der er interessant stof.
Her er svarene: 
Ahmad El-Ahmad, Projektleder for Vejledningscentret i Gjellerup, og samtidig beboer i Gjellerup:
Ahmad er her, fordi han er far til en af de unge borgerjournalister, Nadine. Ahmad har fulgt borgerportalen flittigt, både med private og professionelle øjne. Ahmad kender derfor portalen særdeles godt, og han bruger portalen flittigt til at orientere sig om det der sker i området. Som ansat i området med stor kontakt til de unge er det godt at være informeret om de lokale tiltag og nyheder/projekter. Og på portalen kan han finde det hele samlet på et sted. Ahmad er begejstret for den målrettethed der opleves på et så smalt lokalt medie.
Sonja Arentsen, Skive
Hvorfor er du her i dag? ” Jeg er pårørende til en af de deltagende og har fulgt med i baggrunden”.
Hvad kender du til ”Borgerportalen”? ”Jeg har været inde og se den  og synes det er rigtig godt med alle de positive historier, det er dejligt. Der skrives så meget negativt i pressen i øvrigt. Jeg kunne godt tænke mig at have en der hvor jeg bor”
Hvad vil du gerne læse på en borgerportal, hvis du havde en i dit lokalområde? ”Primært de positive historier, men det kunne også være fint med en kalender over hvad der sker lokalt, så man kunne finde det samlet et sted.”

  

Faraj Cherko, der kommer fra Irak, er kommet her i dag fordi han er blevet inviteret af sin kone Christina.
Christina har lavet tre af de lækre retter, vi kan smage på.
Faraj har også sin mor med fra Irak, hun kan desværre ikke forstå dansk, men vinder straks ens hjerte med sit venlige smil.  Hele familien er katolikker ”kaldias” og bor tæt ved Helligåndskirken og Kulturhuset.
Faraj synes det er svært med computere, så han går hellere ud i sin kolonihave og kigger efter nye  blomster , men han genkender straks Det Boligsociale Fællessekretariats logo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.