"Vores medlemstal er ikke så højt, at vi har lukket for tilgang," indrømmer Ellen Kjeldsen med et venligt imødekommende smil.
Ellen Kjeldsen er formand for Hasle Efterlønner og Senior Forening. Hun tager imod ved foreningens julearrangement på Hasle Lokalcenter med fællessang og historier om juletraditioner.
Plads til nye medlemmer
Foreningen har i dag 65 medlemmer. Siden starten i 1948 under navnet Hasle Pensionistforening er medlemstallet gået op og ned. Der var i 50’erne tale om at nedlægge foreningen, men i slutningen af 80’erne måtte man lukke for tilgang af nye medlemmer. "I dag vil vi gerne have flere medlemmer," skynder Ellen Kjeldsen sig at føje til.
"Vi har arrangementer hver 14. dag uden for ferierne," oplyser Ellen Kjeldsen, "og arrangementerne holdes på Hasle Lokalcenter med underholdning, foredrag og samvær. Også bankospil er med i programmet."
Medlemskab af Hasle Efterlønner og Senior Forening koster 200 kr. om året. Der må slippes 20 kr. til kaffe og brød ved arrangementerne.
Første arangement i 2010 er onsdag den 13. januar kl. 14 i Hasle Lokalcenter med banko på programmet.
Ture og rejser
Foreningen byder medlemmerne på ture i det danske land. Udlandsture kræver samarbejde med andre foreninger for at få tilstrækkeligt mange deltagere til at få økonomien til at løbe rundt. I august lød tilbuddet på tur til Hoch Sauerland, ’Landet med de tusind Bjerge’.
Aktive seniorer
Ellen Kjeldsen tog over som formand i 2002 efter lidt af en krise med at få frivillige til at påtage sig bestyrelsesarbejdet. Hun glæder sig nu over samarbejdet med en medlevende bestyrelse, og hun er tilfreds med, at medlemmer nu gerne går ind i arbejdet med at drive foreningen.
Hasle Efterlønner og Senior Forening er nu på alder med sine medlemmer. Ellen Kjeldsen ser med fortrøstning frem til de kommende år for en stadig aktiv forening for seniorer med overskud til foreningsliv i Hasleområdet.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.