I julen er dagene korte, og julens måltider kan være lange.
Det er fristende at bruge julens fridage til at sidde lunt inden døre med tændte julelys.
Spadseretur og motion
Husker du sidste sommer med lange dage og Århus Vest i solskin?
Aarhusvest.dk fortalte den gang om steder i vores bydel, som er besøg værd. Vi fortalte om Skjoldhøjkilen, Ryparken, Klokkerparken, Gellerup Skov og Brendstrup Skov, der alle indbyder til spadsereture og motion.
Efter et måltids hygge og en mætheds tilfredshed er det også ved vintertide værd at besøge steder, som på deres måde er med til at gøre Aarhus Vest attraktiv. Og netop Skjoldhøjkilen, Ryparken, Klokkerparken, Gellerup Skov og Brendstrup Skov er rigtigt gode til at få brændt lidt af julemadens ekstra kalorier af.
Tag af sted sammen med en eller nogen, du holder af. Eller gå alene og hils på juleglade mennesker, du møder.
Sne eller pløre
Efter vejrudsigten for juledagene at dømme ser det ud til, at oplevelsen kan veksle mellem sneklædte områder og plørede stier
Måske kan du nå ud, inden julesneen er forsvundet. Så kan du i f.eks. Skjoldhøjkilen gå i sne, som knitrer under dine fødder, og som ikke er brunt og grimt af saltning. Hvis der ikke har været for mange andre før dig, vil du kunne se og følge dyrespor i sneen. Børn kan udfordres af drabelige kælkebakker eller hvile trætte ben på kælk trukket gennem et smukt vinterlandskab.
Hvis sneen er borte, byder Skjoldhøjkilen på aktiv motion for både børn og voksne. Legeredskaberne var på plads allerede i sommer. Nu er også udendørs motionsanlæg for voksne til rådighed for den, der vil forkæle sin krop med en bevægelse, den savner.
Gå på opdagelse
Besøg Skjoldhøjkilen, eller gå selv på opdagelse i Ryparken, Klokkerparken, Gellerup Skov og Brendstrup Skov. Bestig Hasle Bakker. Eller find dit eget mål for en tur i det fri til afveksling i julens indendørs strabadser med julemad og juletraditioner.
Og lad os høre om din oplevelse på Aarhusvest.dk. Debatsiderne er også åbne for dig og dine indtryk af Århus Vest.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.