Selv om der er lang tid til august, skal man være hurtig på aftrækkeren for at få haltider i Globus1 eller Nordgårdhallen. Jannie Hylleberg fra Globus1 kan fortælle, at der er stor interesse for at træne i og bruge Globus1 eller Nordgårdhallen.
"Der er desværre ofte mange flere, end vi kan finde plads til. Det betyder, at selv om man har en fast tid i denne sæson, kan man ikke være sikker på at få en tid næste år. Alle skal søge på ny, for på den måde gør vi det mest retfærdigt for både nuværende og kommende brugere af hallerne, og vi forsøger samtidig at gøre flest mulige tilfredse," siger Jannie Hylleberg. 
Foreninger og andre, der ønsker at booke til sæsonen 2010-2011, som starter i august, skal udfylde et skema (se nederst) og enten afleveres i Globus1 eller mailes til abss@aarhus.dk. Det skal være sket senest 15. januar.
Selv om der på skemaet kun er angivet Globus1, så gælder skemaet også Nordgårdhallen. Man skal blot huske at angive, hvilket lokale man ønsker at booke.
"Skriv i ansøgningen, hvis I ønsker at få tildelt de samme tider, som I har nu. I bedes notere de ønskede tider i ansøgningen," opfordrer Jannie Hylleberg. 
Omkring uge 9 vil ansøgerne få besked om, hvorvidt de har fået en tid.
Her er skemaet, som foreninger mv. skal udfylde.
www.globus1.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.